Opdrachtgevers

Goede matching, snelle reactie, heldere communicatie, talentvolle kandidaten, sterk concurrerende pricing.

Met ruim 25 jaar ervaring in recruitment binnen diverse branches weten wij van FutureXL Jobs exact waar de kracht van een goede match van persoon en organisatie ligt. Het is onze missie om onze opdrachtgever volledig te ontzorgen in het werving & selectieproces en zowel voor de kandidaat als de opdrachtgever een lange termijn win-win te realiseren. Creating smiles.

Wij gebruiken wetenschappelijk bewezen methoden en technieken als boolean searching, assessment technieken en vragenlijsten en interviewtechnieken. Vakinhoudelijke professionaliteit, een groot toegankelijk netwerk gecombineerd met een brede kennis van diverse branches bieden een enorme schat aan matchingkracht.

Wij zijn sterk in matching op een combinatie van hard en soft skills. Daarbij kijken wij waar nodig ook naar de ontwikkel-potentie van de kandidaat. Bij het zoeken van potentieel talent leggen wij de focus op de volgende factoren: opleiding en ervaring, knock-outs, gunningscriteria en ontwikkelpotentie qua functie, rol of branche.

Onze opdrachtgever investeert geen onnodige tijd aan het beschrijven van profielen, het plaatsen van vacatures, het scannen van CV’s, het spreken en selecteren van diverse kandidaten. Onze opdrachtgever voor een permanente of interim vacature investeert alleen in de juiste match.

Wat vinden wij belangrijk?

Als je vraagt naar de redenen waarom professionals afgelopen periode van baan zijn veranderd, zien wij de volgende redenen aan ons voorbij gaan: ontevredenheid met het senior management, op zoek naar meer doorgroeimogelijkheden, meer uitdaging, meer waardering, een passende bedrijfscultuur, betere aansluiting bij de missie en visie. Slechts 1 op de 5 geeft betere arbeidsvoorwaarden als motief.

Als we dit omdraaien: realiseert u zich dan ook dat het management en de organisatie op zichzelf twee keer zo veel bepalend is dan de arbeidsvoorwaarden om een overstap naar een andere organisatie te maken? Bij de professionals die wij voor u werven is dit dé allerbelangrijkste reden waarom mensen overstappen (70%).

FutureXL Jobs zoekt daarom naar talent dat zichzelf kan identificeren met het leiderschap en de cultuur binnen de nieuwe organisatie. Dat maakt dat niet alleen een goed CV telt, maar ook een goede “klik”. Onze specialiteit.

Dit zeggen onze opdrachtgevers

Goede, betaalbare, toegewijde en no-nonsense Werving en Selectie professionals!” 
Marcel Leenen
Managing Director Simac Electronics B.V.
“Transparant, integer. De recruiters van FutureXL weten heel goed wie wij zoeken. De professionals die zij voor ons werven, werken na jaren nog steeds bij ons. Zowel op korte als op lange termijn succesvol.”
Flip Houtman
Algemeen Directeur Ventus Groep

Benieuwd naar onze aanpak?

FutureXL begint, indien opportuun, met een kwalitatieve analyse van het profiel d.m.v. een verkennend gesprek met de verantwoordelijke bij de opdrachtgever. In deze analyse neemt FutureXL altijd de soft skills en hard skills mee.

Op basis van deze informatie stellen wij het ideale en best passende profiel op en zullen wij gericht zoeken naar potentiële en beschikbare kandidaten binnen de eigen database en het eigen directe en indirecte netwerk.

Vergroot bereik

De vacature kan worden uitgezet op online-mediakanalen om de exposure te vergroten. Alle geschikte en geïnteresseerde kandidaten worden beoordeeld, geïnterviewd en verder door-geselecteerd op basis van het afgestemde profiel. Hierna worden kandidaten definitief geselecteerd en aangeboden.

Tijdens dit proces zullen snelheid van aanbieden en kwaliteit van de kandidaat continue centraal staan. Tijdens het gehele selectieproces zal FutureXL met de opdrachtgever regelmatig direct contact houden.

FutureXL hecht waarde aan het leveren van resultaat, maar ook aan het bouwen van duurzame relaties. Wij zijn integer richting onze kandidaten en opdrachtgevers.