CONTACT

Denk jij dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Fiona

Oprichter en directeur van FutureXL, bedenker en organisator van Masterclasses Digital Leadership. Auteur van Data, Waarde, Creatie (2021). Gepassioneerd headhunter voor permanent en interim rollen. Neemt elke vacature én kandidaat serieus.

fiona@futurexl.nl

Corina

Zeer ervaren recruiter voor interim posities op het gebied van IT en verandering. Weet de meest lastige opdrachten in te vullen met hele goede kandidaten. Neemt alle eisen en knock-out criteria serieus en verdient 100% gunning.

corina@futurexl.nl

Bouwke

Ervaren matching specialist die de vacature voor permanent of interim feilloos kan koppelen aan de best passende kandidaat. Prikt door elk CV heen, zoekt en vindt de mens. Bouwke is onze specialist in marketing, communicatie en media & design rollen.

bouwke@futurexl.nl

Chantal

Mensen werken met mensen. Chantal is zo’n mensen-mens waar iedereen vrolijk van wordt. Ze weet met haar onbevangen enthousiasme elke serieuze professional mee te nemen in de perfecte match met de opdracht.

chantal@futurexl.nl

Ula

Deze creatieve duizendpoot zoekt graag de mens achter de bèta kandidaat. Hoe ze dat doet? Vooral luisteren en doorvragen, zonder overheersend te zijn. Goedlachs als ze is, weet ze menig technisch specialist en manager in de techniek op échte waarde te matchen.

ula.rusin@futurexl.nl

Jij???

Werk je graag met mensen? Ben je nauwkeurig, direct en open? Heb je ervaring in detachering, recruitment, bij een uitzendbureau of een broker? Neem contact op met Fiona en wie weet match jij straks de leukste professionals!

fiona@futurexl.nl

Team administratie

Mark

Onze stille kracht die graag de processen verbetert en met veel plezier de certificering in beheer neemt en vraagstukken oppakt. Samen met zijn collega’s van de administratie zorgt hij voor controle en overzicht. Bij Mark blijft de trein altijd doordenderen.

administratie@futurexl.nl

Linkedin

Ilse

Overzicht en controle met een lach. Haar primaire focus ligt bij cijfers, in de breedste zin van het woord. De dynamiek van veranderingen en de daarbij behorende prioriteiten stellen passen haar prima. En hoe dan ook: bij Ilse moet en zal het altijd kloppen; ook achter de komma!

administratie@futurexl.nl

Linkedin

TEAM FUTUREXL JOBS

Wie zijn wij?

FutureXL Jobs is de beste recruiter van Nederland voor interim en permanente rollen op het snijvlak van business en IT. Wij werken voor zowel private ondernemingen als binnen de overheid en publieke sector in Nederland. 

In 2020 is FutureXL Jobs 3 dagen voor de Covid lockdown gestart. Inmiddels zijn we gegroeid tot een gespecialiseerd team met gedreven recruiters. Op onze kantoren in Heerenveen en op Schiphol Rijk zetten wij ons elke dag met veel plezier in om de juiste match tussen functie of opdracht en kandidaat te maken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met veel passie en plezier kan werken. Daarbij leggen wij de lat hoog, zowel voor onszelf als voor de kandidaat.

Ons team heeft zeer ruime ervaring in broker dienstverlening, detachering, talent sourcing, traffic management en werving & selectie in diverse branches. Duidelijkheid en transparantie vinden wij belangrijk in onze communicatie richting opdrachtgevers en kandidaten. Dit zul je in al onze afspraken terug vinden.

CONNECTING PEOPLE, CREATING SMILES

Kom je langs?

Wil je met ons verder praten over de ideale kandidaat die jij zoekt of over de ideale kandidaat die jij bent? Natuurlijk ben je van harte welkom bij ons.

Adres

Boeing Avenue 222,
1119 PN Schiphol-Rijk

E-mail

recruitment@futurexl.nl

Telefoon

020 – 261 1565

Kantoor Schiphol Rijk

recruitment@futurexl.nl

Boeing Avenue 222,
1119 PN Schiphol-Rijk

Kantoor Heerenveen

administratie@futurexl.nl

De Opslach 79,
8448 GV Heerenveen