EXECUTIVE SEARCH & INTERIM SOLUTIONS

Specialist in werving en selectie van talentvolle professionals op uitdagende functies in business, IT en transformatie.

TALENTVOLLE MATCHING VAN TALENT

Ons werk digitaliseert in hoog tempo.

De eisen die wij stellen aan werk en resultaten, veranderen net zo snel mee. Verwachtingen over hybride & remote werken variëren. Rollen en interesses wisselen voortdurend. Het is bijna logisch dat dit de schaarste aan talentvolle professionals alleen maar voedt. Mede hierom is het matchen van vraag en aanbod van talent op vacatures in business en IT nog specialistischer geworden. Dat geldt zowel voor interim als voor permanente recruitment.

FutureXL Jobs is specialist in werving en selectie van de beste professionals voor Future Jobs. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de rol van transformatie manager, kwartiermaker, programma manager, projectleider, solution of enterprise architect, design specialist, growth manager, business analist, customer succes manager, digital marketeer.

KANDIDATEN
VACATURES PER DAG
OPDRACHTGEVERS
PLAATSINGEN
WAAROM FUTUREXL JOBS?

Specialist in matchen

Binnen FutureXL Jobs combineren wij onze kennis van de markt met snelheid en bevlogenheid om de beste kandidaten voor Future Jobs te hunten.

Daarbij handelen wij altijd transparant en integer naar onze kandidaten en opdrachtgevers. Bovendien onderscheidt FutureXL zich door een unieke werkwijze waarbij wij het menselijke aspect nooit uit het oog verliezen. Dit is te zien in de door ons ontwikkelde persoonlijkheidstest, die gebaseerd is op verschillende wetenschappelijke modellen.

Aan de hand van deze persoonlijkheidstest en onze intensieve contactmomenten met de kandidaat observeren we hoe iemand reageert in situaties van zekerheid en onzekerheid, ook toetsen wij daarbij de ‘personal fit’ met de organisatie.