Select Page

FXL Views

De FutureXL Academy voorziet een “Technology for boards” programma waarin bestuurders van ondernemingen en overheidsorganisaties kennis maken met de design principes van de Digitale transformatie 4.0. Wij brengen experts bij elkaar die vanuit diverse disciplines o.b.v. concrete voorbeelden, toehoorders de belangrijkste inzichten meegeven om op een afgewogen wijze zelf vorm te geven aan eigen transformatie projecten.

Strategische digitalisering nu!

Strategische digitalisering nu!

Strategische digitalisering nu!Strategische digitalisering nu!De 2020s zullen in veel opzichten een reprise worden van de 1920s. Er komt een enorme, tech-driven innovatiegolf op ons af. We zagen al dat de digitalisering door corona in een stroomversnelling...

Time-to-Market

Time-to-Market

Flow Traders werkt vanuit een data centrisch platform in combinatie met de nieuwste technologie. Hun Time-to-Market is zeer kort.

Het geheim van Tesla

Het geheim van Tesla

Het grote verschil met de concurrentie is dat Tesla geen autobouwer is. Het is een data centrische (automotive) cloud business.

Datagedreven Formule 1

Datagedreven Formule 1

Real-time beslissingen nemen met een datacentrisch platform is de enige manier om te winnen! (Kosten verlagen, cashflow aanjagen)

Mindset data centrisch werken

Mindset data centrisch werken

De overstap maken naar data centrisch werken geschiedt in drie stappen: dataverkenning, data-indexering en data cleaning.

IT als verdienmodel

IT als verdienmodel

Oude ICT-systemen kosten zodanig veel om te onderhouden, dat het niet meer vol te houden is. Wat is de oplossing voor jouw bedrijf?

Digitale Transformatie

Digitale Transformatie

Anno 2020 zie je veel organisaties gebruikmaken van geavanceerde digitale technieken. Maar is dit ook digitale transformatie?

Data en transformaties

Data en transformaties

Slechte datakwaliteit is de belangrijkste oorzaak van het mislukken van digitale transformaties. Bedrijven moeten prioriteit geven aan de datatransformatie.

De nieuwe mantra: Data

De nieuwe mantra: Data

Data scientists weten met AI terra bites aan data te vertalen naar nieuwe inzichten. De toppers in data gedreven werken zijn de Tech giganten.

Culture Hacks

Culture Hacks

De digitale revolutie gaat andere vaardigheden en inzichten van veel medewerkers en vooral managers vragen. Dit zijn de veranderingen.