Select Page

Future Academy

Zelf je organisatie leiden door de digitale transformatie. Word zelf een gecertificeerd Digital Leader en leer Digitale Transformatie 4.0 succesvol te implementeren in je organisatie. Wij bieden een breed scala aan executive educatie en verzorgen Masterclasses. Je leert van experts en vergaart alle nodige kennis om richting te geven aan de digitale transformatie. Je ontmoet interessante mensen uit verschillende vakgebieden die voor dezelfde uitdaging staan. Wij zien je graag toetreden tot ons FXL-netwerk.

Masterclass Digital Leadership

Als leider of manager wil jij de leiding gaan nemen in de digitale transformatie binnen jouw team of bedrijf. Jij begrijpt wat digitale transformatie 4.0 is. Je bent onderscheidend in jouw organisatie. Je weet zelfs hoe jij ervoor moet zorgen om de mensen mee te laten bewegen. Dit is toch wat je wilt bereiken?! We bieden niet alleen kennis, we zoomen ook in op jouw organisatie. Certificeer jezelf als Digital Leader.

Masterclass Data Centrisme

Tijdens deze Masterclass over Data Centrisme neemt Abdulmohaimen Amer, expert in big data en AI, jou mee in de wereld van (big) data. Hij leert jou de kunst van het herkennen en ontsluiten van waardevolle data aan de hand van technieken als deep learning, artificial intelligence, machine learning en growth hacking. Maar let op, want data driven is nog niet hetzelfde als datacentrisch!

Onze experts

Het expert panel bestaat uit topspelers in hun veld, van strategie tot finance,
van wet- en regelgeving tot advocaten en andere vakspecialisten.

FutureXL Views

Lees onze laatste blogs, artikelen van onze experts, inzichten van onze partners en leer meer over de Digitale Transformatie 4.0.